HuNoK

Karakterek

MENÜ

 


Bagi Harcos (Bagi Warrior)

Ezt a karaktert úgy is szokták nevezni,hogy a játék tankja!A támadása nem a legerősebb a játékban,de az élete és a pajzsa képesé teszi a harcra!
Nagyon fontos tehát,hogy a leosztást megfelelően csináljuk,ezért leírom mi mit csinál ennél a karakternél!

Leosztás(Stat):

Erő(Strenght): Ez +3 támadást(attack) eredményez a minimum és maximum sebzésnél(damage) amire a karakter képes és még add nekünk 0.382% esélyt a kritikus sebzésre(critical damage).Ez a leosztás fajta öszhangba kell legyen az élettel a +82dik szintig(lvl) utána már nem igazán lessz szükség az öszhangolásra.

Kézügyesség(Dexterity): Ezt sose szabad annál fentébb tegyük mint amit a következő fegyver igényel!Ad nekünk +4 támadási arányt(AR=attack rate), 0.7% Elővigyázatosság arányt(guard rate), 0.01% Blokkolási arányt(block rate) és 0.382% ésélyt a kritikus sebzésre(critical damage),tehát nem éri meg ezt túl magasra vinni.

Életerő(Heal): Ez minden Bagi-nak pontonként 23.5 életerő pontot(hp) ad és 1.65 védelmet(defense).Ez a leosztás az amely minden kombinációba szerepel a Bagi-nak.

Lelkierő(Spirit): Ez a leosztás az amit leginkább elkell hanyagolni a Bagi karaktereknek.Teljesen felesleges mégis vannak akik erre is tesznek...

A Bagi minden szint lépéskor kap +31.5 életerő pontot(hp), +4 mana pontot(mp) +4 támadást(attack) és +2.6 védelmet(defense).

Na,de akkor most lássuk melyik leosztás mire jó:

Minden szint lépéskor: 4 Erő(strength) és 1 Életerő(heal)
-Ez a felépítés(build) a játékos vs környezet(PvE)-re alkalmas.Ennél figyelni kell,hogy mikor a megfelelő szintet(lvl) elértük a következő fegyverhez,akkor addig kell rakjuk a kézügyességet(dexterity) amíg elkezdjük hordhatni a kívánt fegyvert(SOSE TÖBBET!)
-Összesen: 55 életet(health), 16 támadást(attack), 4.25 védelmet(defense) és 4 Mana szintenként.

Minden szint lépéskor: 3 Erő(strength) és 2 Életerő(heal)
-Ez a felépítés gyengébb a környezetünk ellen(PvE),de tovább harcolhatunk vele játékos vs játékos(PvP) küzdelmekben.Ennél is figyelni kell,hogy mikor a szintet elértük a következő fegyver viseléséig rakjunk a kézügyességre(dexterity).
-Összesen: 78.5 életet(health), 13 támadást(attack), 5.9 védelmet(defense) és 4 Mana
szintenként.

Minden szint lépéskor: 4 Életerő(heal) és 1 Erő(strength) VAGY 3 Életerő(heal) és 2 Erő(strength)
-Ez a felépítés kis szintű Bagi-nak nem alkalmas mivel elégg gyenge sebzése(damage) van,az e fajta felépítésnek.Viszont a +82es szint elérése után ezek a legmegfelelőbb leosztások,hiszen ha belekezdesz egy PvP-be valakivel,nagyon nehéz lessz téged megölni,köszönhetően a sok életnek(hp) és a nagy védelemnek(defense).

 

Asztali nézet