HuNoK

Karakterek

MENÜ

 


Azure Knight (Azúr Lovag)

Ez a karakter a legflexibilisebb,legsokoldalúbb a játékban.Az Azure Knight lehet nagyon jó védekező vagy nagyon jó támadó.

Leosztás(Stat):

Erő(Strenght): Ez mint a nevéből is rájövünk fizikai sebzést(physical damage) ad karakterünknek.Ha nagyon jó támadók szeretnénk lenni,akkor kell ezt használjuk az Azure Knight-unknál.

Kézügyesség(Dexterity): Az Azure Knight-nak szüksége van kézügyességre,mivel sok fajta fegyvere van és mindegyiknek megvan az elvárása kézügyesség terén.Ez még megnöveli a támadási arányunkat(attack rate) ami azt jelenti,hogy növeli a sikeres támadási arányunkat(succesful attack rate).Növeli még a blokkolási arányunkat(block rate),ami azt jelenti,hogy az ellenünk irányuló támadáskor nagyobb az esély,hogy blokkoljuk azt és növeli az elővigyázatossági arányunkat(guard rate),ez pedig azt jelenti,hogy az elővigyázatosságunk nő az ellenünk való támadáskor.

Életerő(Heal): Ettől sok életük(HP) és elégg jó védelmük(defense) lessz,hatása mint a nevéből már árulkodik,az életerőnkön(HP=health point) vehető majd észre ami nem túl rossz,viszont ha nincs az ellenálló(knockback) és megszakító(interruption) képességünk elégg gyenge.

Lelkierő(Spirit): Ez arra jó,hogy növelje a mánánkat(MP),leginkább a varázsló beállítotságú játékosok használják,viszont az Azure Knight-ok erre sose kell rakjanak,nincs rá szükségük ugyanis harc beállítotságú karakter.

Eltérő leosztások?!:

Az előbb már elmondtam,hogy az Azure Knightok lehetnek jó harcosok vagy jó védekezők.Az alapja a felépítéseknek(build) itt is az,hogy milyen szerepet szeretnél betölteni,védekező(defensive) vagy támadó(offensive).Figyelnünk kell tehát hogy a felépítésünknek(build) megfelelően osszuk el a pontjainkat.Teljesen mindegy milyen fajta Azure Knight vagy a leosztások megegyeznek,természetesen lehet hogy egyes fajta Azure-knak jobb lessz valameik leosztás,de ezt sajnos nem tudom megállípítani így neked.

Minden szint lépéskor: 4 Erő(strenght) és 1 Életerő(heal)
-Ez a felépítés fizikai támadást(physical attack) nyújt az Azure-k számára.Erős támadásokat eredményez és elégg nagy sebzést(damage).Figyelnünk kell viszont a kézügyességünkre(dexterity) is,csak annyit adjunk a karakternek ami a következő fegyverhez szükséges.Ezt a fajta leosztást hívják még maximális erő leosztásnak is,ami jó ugyan a PvP-k számára,de gyorsnak kell lenni,mert ha az ellenség visszatámad rosszul is járhatunk.

Minden szint lépéskor: 3 Erő(strenght) és 2 Életerő(heal)
-Ez a felépítés egy kiegyensúlyozott támadó felépítés.Gyengébb a sebzése(damage) mint az előző felépítésnek,de kicsivel több is az életereje(HP).Itt is figyelnünk kell,hogy csak annyi kezügyességet(dexterity) adhunk a karakternek ami a következő fegyverünkhöz szükséges,soha ne többet!

Minden szint lépéskor: 2 Erő(strenght) és 3 Életerő(heal)
-Ez a felépítés egy kiegyensúlyozott védekező felépítés.Több az életereje(HP) mint az előző felépítésnek,viszont gyegébb a sebzése(damage).Szükséges a kézügyességre(dexterity) is adnunk,de csak annyit amennyit a következő szintű(lvl) fegyverünk igényel!

Minden szint lépéskor: 5 Életerő(heal)
-Ez a felépítés a maximális védelmet(defense) hozza ki Azure Knight karakterünkből.Jóval ellenálóbb mint bármelyik másik felépítés,viszont a támadása nagyon gyenge.Ennél a fajta leosztásnál is figyelnünk kell,hogy elegendő kézügyességet(dexterity) és erőt(strenght) adjunk annak megfelelően amit a következő fegyverünk igényel.Ez a legmegfelelőbb felépítés a PvP-k számára.

 

Asztali nézet